Inkoop van singels en platen (vinyl)

Verkoop singels

Zoekt u een adres voor de verkoop van singels?
Hallo, mijn naam is Raymond Heppenhuis eigenaar van www.piratensingels.nl de website voor draaiend Nederland. Wij verkopen vinyl platen en singels op onze online website waar u 24 uur per dag kunt snuffelen in vinyl platen en singels waaronder Nederlandstalige singels, Engelstalige singels, Duitstalige singles en natuurlijk instrumentale singeltjes waaronder polka's.

Van Four Tak tot Cees en Marjan

Bij verkoop van singels leveren wij alle bekende platenlabels zoals Telstar, Philips, Negram, Monopole, Vinylparadijs, Decca, Metronome, Cnr denk daarbij aan artiesten als de Four Tak, de Paladijns, de Sunstreams, Normaal, het Radi Ensemble, de Mounties, Conny Vink, Herman Lippinkhof, die Flippers, de Heikrekels, Gert en Hermien, Cees en Marjan.

Wij hebben een ruim assortiment met voor elk wat wils. Wilt u meer informatie over onze verkoop van singels of bent u op zoek naar een speciale singel? Neem gerust contact met ons op.

Inkoop singels

Piratensingels.nl is een vertrouwd adres voor de inkoop van singels. Wij kopen ook singels, vinyl en platen in. Piratensingels.nl is het adres voor de inkoop van singels, ook als het gaat om tweedehands vinyl en platen, 45 toeren singeltjes en LP's voor elke vinyl verzamelaar, geheime zender piraten, radiostations. Dus mocht u besluiten om uw gehele platen en vinyl collectie te koop aan te bieden, denk eens aan piratensingels.nl. Wij komen graag naar u toe in de gehele BENELUX en Duitsland om uw collectie te bekijken.

Neem contact met ons op!

Wilt u de beste prijsverhouding voor uw platen, vinylcollectie of platenverzameling krijgen, neemt u dan gerust contact met ons op. Dat kan via 06 - 1526 1626 of via info@piratensingels.nl of via onze website www.piratensingels en dan het kopje inkoop van singels.