Inkoop en verkoop vinyl

Inkoop vinyl

Beschikt u over een collectie vinyl platen? Bij ons kunt u terecht voor de inkoop van vinyl. Piratensingels is het adres als het gaat om betaalbaar tweedehands singeltjes en lp's, vinyl platen met de beste prijs kwaliteit verhouding. Tevens zijn wij de nummer 1 inkoper, opkoper van uw platen en vinyl collectie. Mocht u een leuke platen en vinyl collectie hebben met Nederlandstalige singeltjes, Duitstalige singeltjes, Engelstalige singeltjes mits alles in goede staat is. 

In de gehele BENELUX en Duitsland komen wij graag naar u toe om uw collectie te bezichtigen. Piratensingels.nl is een betrouwbare partner op het gebied van inkoop van vinyl, singels en platen. U wilt ook uw oude platenspeler zoals de Technics 1200 of Reloop of andere toebehoren verkopen, dan bent u ook bij ons aan het juiste adres.

Wilt u een eerlijke prijs voor uw vinyl krijgen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op en dat kan via 06-1526 1626 of via onze website www.piratensingels.nl en dan via het kopje inkoop van vinyl of anders een mailtje naar info@piratensingels.nl. 

Verkoop vinyl

Op het gebied van verkoop van vinyl zijn wij een betrouwbare partner. Bent u op zoek naar vinyl platen zoals de Four Tak, de Paladijns, Radi Ensemble, dan bent u ook bij ons voor de verkoop van vinyl aan het juiste adres. Mocht uw gezochte singeltje er niet tussen staan, geef dan uw gezochte single door aan ons en wij kunnen uiteraard in ons magazijn kijken waar nog tienduizenden vinyl singels staan. www.piratensingels de site voor draaiend Nederland. 

Heeft u vragen over de verkoop of inkoop van vinyl? Neem gerust contact met ons op via info@piratensingels.nl of 06-1526 1626.